Monday, October 12, 2009

IBU ANDA SAKIT? CUBA NU3.ACAIPLUS - PRODUK HEBAT ABAD INI!!

MESTI BACA!!!
JIKA ANDA ATAU KELUARGA TERGOLONG DALAM MASALAH PENYAKIT KRONIK DUNIA!!

CLICK HERE FOR ENGLISH VERSION
KLIK SINI UNTUK VERSI BAHASA INGGERIS


NU3.ACAIPLUS (MAKANAN SUPER DUNIA)

SALAH SATU DARI PENYEBAB KANSER DAN PENYAKIT DEGENERATIF LAIN ADALAH RADIKAL BEBAS YANG TERDAPAT DI SETIAP TUBUH ORANG YANG SIHAT. IA DIAKTIFKAN DENGAN SEL-SEL TADI BERGABUNG MENJADI UNIT YANG BESAR IAITU TUMOR @ KETUMBUHAN ATAU KANSER. PROSES PEMBESARAN INI YANG MEMERLUKAN ANGIOGENESIS @ PEMBENTUKAN SALURAN DARAH TAMBAHAN BERTUJUAN UNTUK MEMBERI NUTRIEN DAN OKSIGEN KEPADA TUMOR ITU SENDIRI (YANG SEBENARNYA TIDAK PERLU KEPADA TUBUH NORMAL MANUSIA)

Angio-Genesis video 1

Video Angio-Genesis 2 - Bagaimana Kanser Terjadi & Cara Mencegahnya

DENGAN MENGAMBIL PRODUK YANG BERSIFAT ANTI-ANGIOGENESIS MAMPU MENGHALANG PEMBENTUKAN SALURAN DARAH TAMBAHAN KEPADA KETUMBUHAN ATAU TUMOR LALU MENYEBABKAN IA TIDAK DAPAT NUTRIEN DAN OKSIGEN MENCUKUPI DAN LAMA-KELAMAAN MATI DENGAN SENDIRINYA. LAGI BANYAK SESEORANG MEMPUNYAI BEKALAN TAMBAHAN ANTI-ANGIOGENESIS @ ANTHOCYANIN INI KEPADA TUBUH BADANNYA LAGI CEPAT SEL-SEL JAHAT TADI AKAN MATI.

DI MANA ANDA BOLEH MEMPEROLEHI BEKALAN PRODUK YANG MEMPUNYAI ANTHOCYANIN INI?

KINI, NU3.ACAI PLUS (SEBUTAN AA-SIGH-EE) KAYA DENGAN ANTHOCYANIN (KOMPONEN YANG MEMBERI PIGMENTASI DAN PERLINDUNGAN KEPADA BUAH-BUAHAN) DAN IA JUGA MERUPAKAN ANTI-OKSIDA YANG TERUNGGUL YANG AMAT SESUAI UNTUK PENYAKIT KRONIK SEPERTI :


1) KANSER
2) TUMOR @ KETUMBUHAN
3) KENCING MANIS
4) GANGRENE
5) DARAH TINGGI
6) STROK
7) MASALAH JANTUNG
8) RABUN DEKAT
9) KATARAK @ SELAPUT PUTIH PADA MATA
10) MIGRAIN @ SAKIT KEPALA YANG TERAMAT
11) PARKINSON
12) ALZHEIMER
13) ULSER
14) GASTRIK
15) TIROID
16) FIBROID
17) ARTHRITIS @ SAKIT URAT SARAF DAN SENDI
18) ALAHAN
19) PSORIASIS
20) GOUT
21) ASMA DAN BANYAK LAGI PENYAKIT DEGENERATIF LAIN

IA JUGA BAIK UNTUK :

1) TENAGA TAMBAHAN
2) AWET MUDA
3) KULIT YANG CANTIK
4) PENGLIHATAN
5) OTAK YANG CERDAS
6) KESIHATAN BAYI SEJAK DALAM KANDUNGAN SEHINGGA DILAHIRKAN

ANTARA MASALAH LAIN YANG BOLEH DIBANTU :

1) DEMAM DENGGI BERDARAH
2) BUASIR
3) SUKAR MENDAPAT ZURIAT
4) MASALAH SENGGUGUT
5) RESDUNG
6) JERAWAT
7) DEMAM CAMPAK
8) SAKIT KUNING
9) EKZEMA
10) SEMBELIT
11) JANGKITAN VIRUS
12) STRESS
13) INSOMNIA @ SUKAR TIDUR MALAM
14) DAN PELBAGAI MASALAH LAIN

KINI NU3.ACAI PLUS SUDAH DIJUAL DI PASARAN MALAYSIA, MALAH KHASIATNYA DITAMBAH DENGAN KOLAGEN DAN DIJUAL DENGAN HARGA 50% LEBIH RENDAH BERBANDING DI LUAR NEGARA.

PELIHARALAH DIRI KITA TERUTAMANYA WANITA KERANA STATISTIK MAJLIS KANSER NEGARA (MAKNA) MENUNJUKKAN SETIAP 1 DARI 4 WANITA AKAN DIJANGKITI OLEH SEJENIS KANSER DAN MENELAN BELANJA RAWATAN DAN PERUBATAN MENCECAH RATUSAN RIBU RINGGIT (HABIS DUIT SIMPANAN SEUMUR HIDUP AKU, KALAU KENA..) INGAT! CEGAH SEBELUM PARAH...TESTIMONI PRODUK NU3.ACAIPLUS (AA-SIGH-EE)

TESTIMONI NU3.ACAI PLUS 14/11/2009
TESTIMONI NU3.ACAI PLUS 23/12/2009
TESTIMONI NU3.ACAI PLUS 11/01/2010
LAGI TESTIMONI NU3.ACAI PLUS


WERLIDA AMIRUDIN, 36, SEMENYIH

Selepas saya mengamalkan AcaiPlus selama 4 hari (satu bungkus satu hari), hati saya senang sekali. Kaki saya sudah tiada kebas lagi. Tambahan lagi, kulit saya bertambah lembut dan anjal, bentuk badan pun semakin langsing. Saya semakin bersemangat dan ceria setiap hari. Terima kasih AcaiPlus dan saya akan mempromosikan produk ini kepada kawan-kawan dan saudara-mara saya.


DAYANG SARI BTE ISMAIL, 48, KAJANG

Setelah saya mengambil 4 kotak AcaiPlus dalam masa 60 hari, bersyukur pada Tuhan, tangan saya boleh bergerak seperti biasa dan tiada masalah lagi semasa mengangkat barang. Saya amat gembira. Manakala masalah gout di sebelah kiri lutut saya kian sembuh selepas saya meminum AcaiPlus sebanyak 20 bungkus sahaja pada setiap pagi, Alhamdulillah, sekarang sakit-sakit sendi dan lutut saya kian hilang. Saya merasai daya ingatan saya bertambah dan masalah mudah lupa sudah diatasi. Dengan itu, saya amat berkeyakinan bahawa AcaiPlus adalah paling berkesan dan menakjubkan. Saya pasti akan memperkenalkan produk ini kepada orang lain.


HAZERI BIN RAMLI, 37, SEMENYIH

Setelah saya mengambil produk AcaiPlus selama 5 hari (satu bungkus satu hari), saya merasai kesan sampingan di mana kaki sebelah kanan bertambah kebas. Namun, saya terus mengamalkan AcaiPlus hampir 20 hari (2 kotak) dan hasilnya kaki sebelah kanan saya tidak kebas lagi, pening kepala pun sudah hilang. Lagi, masalah sembelit dan dubur berdarah tidak berlaku ketika saya membuang air besar. Sebelum ini, saya pernah mencuba produk kesihatan lain tapi hanyalah AcaiPlus dari EcoFirst products adalah yang terbaik dan paling berkesan. Terima kasih kepada EcoFirst Products!! Saya pasti akan memperkenalkan produk ini kepada orang lain.


NURZAIPAH FIZAWAN, 47, PUCHONG

Setelah saya mengamalkan AcaiPlus selama 2 bulan, saya dapat merasai perubahan yang nyata pada kesihatan saya. Penderitaan sekian lama akibat sakit pinggang dan sakit belakang serta masalah sembelit kini sudah tiada! Hasilnya saya dapat tidur nyenyak setiap malam dan kesihatan tubuh saya bertambah baik. Selain itu, saya mendapati kulit saya semakin anjal dan licin! Terima kasih kepada EcoFirst Products yang mengeluarkan produk AcaiPlus yang ajaib ini.


LEE HWA ANN, 46, KAJANG

Selepas meminum AcaiPlus selama 3 hari, saya rasa mengantuk, tidur berlebihan, tekak kering serta ruam bintik muncul di tangan dan badan. Selepas kira-kira 5 hari, tanda-tanda awal dan pening kepala telah hilang, tekanan darah menjadi normal (120:80), tidur nyenyak tanpa kekejangan otot, serta tiada gastrik lagi walau ambil rojak dan roti canai. Yang unik lagi, tualng-tualng saya kian kurang berbunyi ketika bergerak. Saya bertekad untuk mempromosikan produk bagus ini kepada sahabat, saudara dan semua kenalan saya. Terima kasih EcoFirst Products yang telah membawa produk istimewa ini kepada saya.


NORAZIAN BT. MOHD NAZIR, 52, SERI KEMBANGAN

Anak saya telah mengesyorkan AcaiPlus kepada saya. Alhamdulilah, setelah mencuba 2 bungkus AcaiPlus, sakit lutut saya hilang. Sengal-sengal lutut dan anggota badan lain pun terasa segar! Saya sudah boleh bangun dan duduk dengan senang dan tak terasa sakit lagi. Lagi satu bonus adalah kompleksi muka saya semankin anjal setelah saya mengamalkan produk ini walaupun hanya sekotak. Saya akan terus menjadi pengguna setia produk EcoFirst terutamanya AcaiPlus. Saya juga akan mengesyorkan produk ini kepada kawan-kawan lain.


NG SIEW YOKE, 43, SEKINCHAN

Selama 2 bulan setelah mencuba AcaiPlus, saya dapati kepenatan dan kelesuan tiada lagi. Semua aktiviti harian saya dapat berjalan lancar. Kulit lebih halus dan badan makin terbentuk kerana AcaiPlus mengandungi kolagen yang baik untuk kesihatan kulit dan tulang. Kini saya masih lagi meminum AcaiPlus setiap hari dan saya telah memperkenalkan produk ini kepada kawan-kawan saya yang lain. Mereka juga bersependapat bahawa AcaiPlus memang berkesan.


TAN CHIAW SUAN, 25, SEKINCHAN

Saya telah diperkenalkan dengan produk AcaiPlus oleh Encik Lau. Setelah saya mengamalkan 7 bungkus dalam seminggu, pembengkakan dan kesakitan telah hilang. Selepas pembedahan kedua, saya hanya sakit sehari dan luka sembuh sepenuh selepas kira-kira seminggu. Terima kasih EcoFirst Products Sdn Bhd.


LEE SE, 76, SEKINCHAN

Setelah mencuba kira-kira 7 bungkus AcaiPlus, kesakitan pada sendi kian hilang. Tambahan, kini saya rasa lebih cergas dan bersemangat sepanjang hari. Terima kasih EcoFirst Products, saya akan terus mengamalkan produk AcaiPlus untuk kesihatan yang berlanjutan.


LIM SIEW OH, 35, CHINA

Setelah saya meminum 3 bungkus AcaiPlus yang pertama, seluruh badan saya sakit terutama bahagian sendi. Namun, saya terus mengambil AcaiPlus setiap hari dan hasilnya masalah sakit badan dan susah tidur sudah dapat diatasi. Badan rasa lebih ringan dan bertenaga. Muka pun berseri-seri! Terima kasih EcoFirst Products yang mengeluarkan produk Nu3.AcaiPlus.

TESTIMONI NU3.ACAI PLUS 14/11/2009
TESTIMONI NU3.ACAI PLUS 23/12/2009
TESTIMONI NU3.ACAI PLUS 11/01/2010
LAGI TESTIMONI NU3.ACAI PLUSKEAJAIBAN PRODUK YANG PERTAMA SEUMPAMANYA DI BAWA KE MALAYSIA!!!

NU3.ACAIPLUS

* Kombinasi ajaib kolagen dan buah beri dari Amazon
* Khususnya untuk menjaga kecantikan anda dari luar dan dari dalam
* Kekal sihat, muda dan aktif dengan kulit cerah dan sendi fleksibel!


Arahan penggunaan:

Satu paket dicampurkan dengan segelas air suam setiap hari. Kacaunya dan minum dengan serta-merta.


Ramuan Utama:

Kolagen larut air dan ekstrak buah Acai

FAKTA POWER

* Biasanya, penuaan tertunjuk pada kulit seseorang dan dirasai pada sendi-sendi. Selain daripada aturan hidup dengan kesolekan dan senaman, salah satu cara yang paling efektif untuk mengekalkan kemudaan ialah merawati punca penuaan.

* Apakah yang menyebabkan kemunculan kedut? Faktor-faktor utama ialah pengurangan kolagen dan kehadiran radikal bebas yang berlebihan dalam badan. Faktor-Faktor tersebut juga menyebabkan kesakitan sendi dan masalah kesihatan am yang lain.

* Kini kita mempunyai Nu3•AcaiPlus untuk melawani penuaan! Nu3•AcaiPlus adalah satu produk hasil penyelidikan bioteknologi terkini yang menggabungkan sifat-sifat unggul dari buah Acai dan kolagen untuk memastikan kesihatan anda optima.

* Menurut penyelidikan, buah Acai adalah salah satu makanan paling lengkap di dunia disebabkan oleh kuasa antioksida, anti-radang dan anti-bakterianya yang hebat serta profil zat makanan yang kaya.

* Buah Acai merupakan buah daripada sejenis pokok palma di Amazon, Brazil. Ia mengandungi kandungan asid lemak esensial yang tinggi, sebanyak kalsium yang terkandung dalam susu dan profil asid amino yang serupa dengan telur. Penduduk Amazon telah lama mengetahui dan menikmati faedah Acai bagi membanteras penyakit, mengukuhkan sistem pertahanan badan, menghalang jangkitan, melindungi jantung dan memberi manfaat kesihatan secara menyeluruh.

* Kolagen ialah protein esensial yang diperlukan untuk pembentukan kulit, rawan, tulang dan tisu perantaraan yang lain. Namun begitu, pengekalan paras kolagen yang diperlukan bukanlah sesuatu yang mudah. Kekurangan kolagen boleh menyebabkan timbulnya kedut-kedut dan tanda-tanda penuaan lain pada kulit, serta melemahkan kelenturan dan kekuatan sendi-sendi.


Fakta yang MESTI anda ketahui...

* Buah Acai mengandungi antioksida yang kuat iaitu 50 kali lebih tinggi daripada mangga, 10 kali lebih tinggi daripada anggur, 6 kali lebih tinggi daripada buah berry biru, 3 kali lebih tinggi daripada buah prune.
* Kolagen meliputi 85% daripada tendon kita, 75% daripada kulit, 50% daripada tulang rawan sendi, 20% daripada kepadatan tulang.

Bagaimanakah Nu3•AcaiPlus berfungsi?

* Nu3•AcaiPlus mengandungi hydrolyzed kolagen larut air yang dihasilkan daripada proses hidrolisis bioenzim mempunyai berat molekul yang rendah iaitu 3 kilodalton. Ia boleh diserap dengan baik melalui usus disebabkan ia mudah dicernakan.

* Kolagen larut air bertindak sebagai bahan mentah bagi sel-sel rawan. Dengan itu, ia dapat memberikan sumbangan kepada struktur dan fungsi sendi yang sihat. Nu3•AcaiPlus membantu dalam menyihatkan tisu-tisu yang mengandungi kolagen di seluruh badan seperti tulang rawan, tulang, tendon, ligamen, rambut dan kulit.

* Buah Acai berfungsi baik bersama kolagen kerana ia mengandungi anthocyanins dan phytosterols yang boleh melindungi tisu-tisu penghubung. Kandungan vitamin C tinggi dalam buah Acai juga boleh merangsangkan sintesis kolagen. Phytosterols yang hadir secara semulajadi dalam buah Acai boleh melindungi kolagen dalam kulit. Oleh itu, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan memperbaiki sel-sel kulit. Sifat antioksida buah Acai yang kuat mampu mempertahankan badan daripada pelbagai penyakit dengan mengurangkan kerosakan oksidaan pada sendi-sendi, kulit, jantung dan mata.


Fungsi utama

1. Buah Acai

* melambatkan penuaan
* meningkatkan sistem pertahanan semula jadi badan
* mencegah penyakit-penyakit kardiovaskular
* mengurangkan keradangan
* memperbaiki sistem penghadaman dan sistem perkumuhan
* melindungi tisu-tisu perantaraan
* mengandungi anthocyanins yang tinggi untuk penglihatan yang lebih baik
* mempunyai indeks glycemic yang rendah dan membantu dalam mempertingkatkan paras glukosa dan lipid.

2. Kolagen

* Menyumbang kepada kepadatan tulang dan mencegah osteoporosis
* Menggalakkan pembaharuan sel-sel kulit
* Menjadikan sendi lebih fleksibel
* Membaiki kesihatan mata
* Membantu dalam pertumbuhan rambut yang sihatNOTA :

RUJUK MASALAH KESIHATAN ANDA KEPADA PAKAR TERLEBIH DAHULU SEBELUM MENGGUNAKAN APA-APA UBAT-UBATAN ATAU RAWATAN YANG ANDA FIKIRKAN SESUAI. MAKANAN KESIHATAN ADALAH UNTUK KITA MAKAN SEMASA KITA SEDANG SIHAT DAN BUKAN KETIKA SEDANG SAKIT. MAKANAN KESIHATAN BUKANLAH PENYEMBUH KEPADA PENYAKIT ANDA. IANYA HANYALAH SATU IKHTIAR SAHAJA KERANA SEMUANYA ATAS KEHENDAK ALLAH YANG MAHA BERKUASA MEMBERI DAN MENGAMBILNYA SEMULA...

RUJUK ARTIKEL ASAL 1
RUJUK ARTIKEL ASAL 2

No comments: