Monday, January 11, 2010

TESTIMONI NU3.ACAI PLUS 11/01/2010

MESTI BACA!!!
JIKA ANDA ATAU KELUARGA TERGOLONG DALAM MASALAH PENYAKIT KRONIK DUNIA!!


(Rakaman video bertarikh 08/04/2010)

PUAN ZARINA BINTI HARON
39 TAHUN
TAMAN BUKIT MEWAH, KAJANG, SELANGOR

MASALAH UTAMA:

Saya mengalami masalah berikut:

 1. Dari umur 12 tahun selepas jatuh dari pokok mengalami sakit pada pinggang.
 2. Doktor pakar mengesahkan dengan visual scan x-ray yang ada menunjukkan tulang punggung renggang dan tisu tulang belakang terkeluar sikit.
 3. Ini mengakibatkan sakit pada SARAF BELAKANG PINGGANG HINGGA KE BAHAGIAN KAKI.
 4. Sakit lebih ketara ketika membawa kandungan, angkat barang seperti plastik beg dari kedai runcit dan tidak boleh dukung anak kecil lebih 5 minit kerana perlu berehat lama setiap hari. Ini mengganggu aktiviti harian dan rutin saya.
 5. Mengalami kejutan saraf seperti 'renjatan elektrik' dengan tidak tentu waktu dan akan datang pada bila-bila masa.
 6. Doktor ada memberi cadangan untuk pembedahan dilakukan dengan kos yang tinggi. Doktor kata peratusan untuk berjaya 50-50 (iaitu berjaya atau lumpuh) dan kalau berjaya pun keadaan sakit yang sama akan muncul semula selepas 5 tahun.
 7. Mengambil banyak ubat-ubatan dan makanan dan tilam kesihatan tapi tiada kesan ketara.

PENGGUNAAN NU3.ACAI PLUS:

Setiap pagi saya mengambil 1 sachet @ peket. Saya makan 15 minit sebelum sarapan pagi. Sehingga hari ini telah habis 60 peket @ 4 kotak pada 11/01/2010.

KRISIS PEMULIHAN:

Saya mengalami krisis pemulihan yang ketara seperti

 1. Sakit pada bahagian belakang pinggang pada hari pertama hingga ke-7 saya minum Nu3.Acai plus (lebih kurang seminggu).
 2. Sinus atau resdung - pada bahagian hidung gatal-gatal dalam tempoh 7 hari. Kemudian nampak sudah tidak gatal-gatal lagi.

KEPUTUSAN :

Pada peringkat awal penggunaan sahaja ia telah banyak menunjukkan perubahan yang positif. Saya telah mengalami perubahan berikut:

 1. Selepas buat kerja harian, saya tidak perlu berehat dan tidur seperti sebelum ini kerana tubuh badan saya rasa sangat bertenaga dan cergas. Masalah pada pinggang hingga ke bahagian kaki sudah tidak ada. Saya sudah boleh bergerak dengan lebih selesa.
 2. Sinus atau resdung telah hilang selepas 7 peket saya minum. Saya tidak rasa gatal-gatal lagi pada hidung dan mata saya seperti sebelum ini.
 3. Ketika saya naik tangga saya sudah tidak mengalami kejutan pada jantung saya kerana pernafasan saya ringan dan lebih teratur berbanding sebelum ini.
 4. Masalah buasir telah kecut setelah saya minum dalam 3 peket sahaja.
 5. Struktur atau tona kulit saya juga sudah berubah. Kawan saya menegur liang puri pada wajah saya sudah tidak kelihatan seperti sebelum ini. Ianya nampak lebih bermaya dan kemas.

Saya terus memperkenalkan Nu3.Acai plus ini kepada rakan-rakan seusia saya supaya mengamalkan produk ini bagi mengelakkan dari terkena penyakit dan musibah yang tidak diingini.

WHAT IS NU3.ACAI PLUS AND OTHER TESTIMONIALS

APA ITU NU3.ACAI PLUS DAN TESTIMONI LAIN__________________________________________________


Membina perniagaan anda sendiri dari rumah...

Jangan lepaskan peluang ini!!

Potensi pendapatan harian sehingga RM7480 sehari!!!

TERUSKAN MENDAFTAR SECARA PERCUMA! KLIK DI SINI!

No comments: