Saturday, May 15, 2010

APA YANG ANDA TAHU MENGENAI USUS DAN PERUT ANDA?

MESTI BACA!!!
JIKA ANDA ATAU KELUARGA TERGOLONG DALAM MASALAH PENYAKIT KRONIK DUNIA!!

BERITA KOSMO
14/05/2010 JUMAAT


SARINGAN AWAL KANSER KOLON

FAKTA KERATAN AKHBAR :

PUNCA SEBENAR KANSER KOLON MASIH BELUM DI KETAHUI TAPI BANYAK FAKTOR YANG MENYUMBANG DALAM JANGKA MASA PANJANG. (MAKANAN KITA, UDARA TERCEMAR, AIR YG BERKLORIN GILER, SAYURAN DISEMBUR RACUN 'TERKAWAL', IKAN GUNA PENGAWET MAYAT etc)

DIANGGARKAN 1.2 JUTA KES BARU KANSER KOLON DICATATKAN DI SELURUH DUNIA PADA TAHUN 2007 DENGAN ANGGARAN 63,000 YANG MENEMUI AJAL AKIBAT PENYAKIT TERSEBUT SETIAP TAHUN. (SEPARUH MATI TUUUUU.. 50% KEBARANGKALIAN.. WOW, KALAU KENA NI MEMANG ADA CHANCE NAK MATI NI...)

LEBIH 90% KES YANG DICATAT DIMALAYSIA MELIBATKAN MEREKA YANG BERUMUR 50 TAHUN KE ATAS. (MAKSUDNYA LAGI 10% TU ORANG BERUMUR 50 TAHUN KE BAWAH.. PERATUSAN YG SANGAT TINGGI.. 10% TUUUUU..)

DIGALAKKAN UNTUK MENGAMBIL SERAT PADA KADAR TINGGI UNTUK MEMBANTU MENGELAKKAN KANSER KOLON... (MACAM MANA NAK AMBIL SERAT.. TAKKAN NAK MAKAN SATU HARI BERKILO2 SAYUR & BIJIRIN? CAMANER NI ????)

__________________________________________________

ACAI FIBER KINI DAPAT MEMBANTU ANDA DENGAN FUNGSI UTAMA DARI MENCERNA MAKANAN DENGAN HALUS, MENCUCI DINDING USUS ANDA DENGAN SERAT YANG TINGGI DAN MEMBANTU BAKTERIA BAIK DALAM TUBUH ANDA BEKERJA UNTUK MEMPERTAHANKAN TUBUH ANDA DARI SEBARANG ANASIR JAHAT DARI LUAR !!

ACAI FIBER JUGA MEMBANTU UNTUK MEMBUANG KOLESTEROL DAN LEMAK. SESUAI UNTUK MEREKA YANG MEMPUNYAI KEINGINAN UNTUK MENGURUSKAN BADAN!! CUBA SEKARANG!!

TANPA ACAI FIBER ////////////// DENGAN ACAI FIBER

DEMO ACAI FIBER MEMBUKTIKAN MINYAK DAPAT DI SERAP MELEKAT DAN TURUN KE BAWAH UNTUK DIBUANG SEBAGAI NAJIS KITA !!
ACAI FIBER MEMANG BERKESAN !!


SATU ACAI FIBER SEHARI
MENGELAKKAN KANSER KOLON
AKHIR NANTI!!

__________________________________________________ACAI FIBER SEDANG MEMBINA NAMANYA DI KALANGAN MEREKA YANG MENGUTAMAKAN KESIHATAN BERMASALAH KRONIK. POTENSI PELUANG KESIHATAN YANG MENAKJUBKAN DUNIA KINI DI MALAYSIA!!

__________________________________________________


Membina perniagaan anda sendiri dari rumah...

Jangan lepaskan peluang ini!!

Potensi pendapatan harian sehingga RM7480 sehari!!!

TERUSKAN MENDAFTAR SECARA PERCUMA! KLIK DI SINI!

No comments: