Friday, April 23, 2010

SPECIAL EDITION : E-CONTOUR BIO-ENERGY CORSET

POSTING KHAS UNTUK KAWAN2 YANG INGIN MENGGUNAKAN E-CONTOUR BIO-ENERGY CORSET - PAKAIAN DALAM YANG MEMBENTUK TUBUH & MENYOKONG TULANG BELAKANG ANDA SECARA SEMULA JADI DENGAN HARGA RUNTUH DI PASARAN !!!

//////////DULU & SEKARANG/////////////VIDEO TESTIMONI MENARIK !! PERBANDINGAN DENGAN KORSET BERHARGA RIBUAN RINGGIT YANG TERDAPAT DI PASARAN !!

Korset Pelangsing Bio-Tenaga E-contour berupaya:

* membantu dalam mengurangkan berat badan
* menghasilkan liuk-lentuk tubuh badan yang sempurna
* melancarkan peredaran darah
* membantu dalam kesihatan
* membetulkan postur
* melegakan sakit otot pada tubuh badan

Miliki susuk badan yang mengiurkan & menarik !!
Membakar lemak, memejalkan dan melangsingkan tubuh anda !!
Tidak perlu berpeluh dan menahan lapar !!


* Keputusan penguji ion.
* Keputusan penguji infra merah (infra-red) jarak jauh.
Lima ciri istimewa yang menakjubkan!

1. Super Fiber Elastik dan Lembut yang Luar Biasa

* Korset Pelangsing Bio-Tenaga EContour diperbuat daripada fiber elastik unik yang digunakan untuk tujuan perubatan, iaitu berindeks elastik 17 – 20mmHg. Jadi, ia selamat dan efektif dalam membetulkan kedudukan tisu-tisu dan membantu dalam pelangsingan.

2. Bio-Tenaga Infra Merah Jarak Jauh (FIR) + Ion Negatif

* Gelombang Tenaga Infra Merah jarak jauh ini akan memperbaiki pengaliran mikro sistem serta mengaktifkan molekul darah untuk memupuk metabolisme dan pengaliran darah. Gelombang ini juga dapat menyingkirkan sisa-sisa dalam badan dan lemak berlebihan bawah kulit yang menyebabkan obesiti.
* Ion Negatif pula dapat meneutralkan pH darah untuk mengimbangkan keasidannya supaya ia lebih berkesan untuk menolong pengaliran darah dan metabolisme.

3. Potongan 4D dan Rekaan Tanpa Coli Terkini

* Rekaannya adalah 4-D (4 bahagian: depan, belakang, kiri dan kanan), lain daripada potongan 3D yang biasa. Ia menitikberatkan potongan sisi yang membolehkan pelangsingan badan keseluruhan tanpa perlu pembetulan untuk keselesaan. Rekaan tanpa coli menolak lemak berlebihan ke atas secara semulajadi supaya buah dada kelihatan lebih pejal dan sekata.

4. Kuasa Penyerapan Peluh yang Kuat dan Anti-Radang

* E-Contour mempunyai kuasa penyerapan peluh ekstra sebanyak 40% disebabkan reka bentuk unik lagi nyaman, diperbuat daripada fiber elastik medikal. Fabriknya lembut, telap udara dan mempunyai kuasa penyerapan peluh yang kuat, jadi korset ini tidak akan menyebabkan kulit menjadi sensitif walaupun dipakai 24 jam sehari.

5. Pengaliran Udara yang Baik

* Dengan penggunaan teori perolakan (convection theory), ianya berupaya mengekalkan kekeringan kulit dan keselesaan semasa dipakai pada cuaca panas. Ianya mempunyai lapik lace atau renda yang menyamankan dan pengaliran udara yang baik untuk menghala ng pertumbuhan bakteria. Korset ini adalah produk hasil kajian eksperimen klinikal yang canggih dan berjaya.

INGATAN UMUM : Keberkesanan dan Keputusan pada setiap individu adalah berlainan bergantung kepada faktor dalaman (fungsi sistem tubuh badan) dan faktor luaran (aktiviti harian, senaman asas, cara pemakanan dan minuman, tekanan tempat kerja, pencemaran sekeliling etc.)


CARI SAIZ ANDA DAN TERUS MEMBELI DI SINI !!!
________________________________________________________

PRODUK POWER LAIN :

WHAT IS NU3.ACAI PLUS AND OTHER TESTIMONIALS

APA ITU NU3.ACAI PLUS DAN TESTIMONI LAINACAI PLUS SEDANG MEMBINA NAMANYA DI KALANGAN MEREKA YANG MENGUTAMAKAN KESIHATAN BERMASALAH KRONIK. POTENSI PELUANG KESIHATAN YANG MENAKJUBKAN DUNIA KINI DI MALAYSIA!!

___________________________________________________________


Membina perniagaan anda sendiri dari rumah...

Jangan lepaskan peluang ini!!

Potensi pendapatan harian sehingga RM7480 sehari!!!

TERUSKAN MENDAFTAR SECARA PERCUMA! KLIK DI SINI!

No comments: